Izrada sajtova

Ako želite da dodjete do novih klijenata i novih poslova, neophodno je da ste vidljivi na intenetu, i da mesto na internetu gde se nalazite, može lako i brzo da se pronadje. Da biste to ostvarili, potreban vam je premium sajt, sa dobrim izgledom i potrebnim skupom funkcionalnosti. Ovo su neophodni koraci ka realizaciji ovakvog jednog postavljenog cilja.

Izbor i registracija domena je postupak registrovanja domena .rs sa imenom firme ( www.mojafirma.rs ) kod Nacionalnog registra domena Srbije. Registracija važi godinu dana, i produžuje se za svaku godinu dana.
Izbor hosting paketa je postupak zakupa servera na godinu servera na kojem će se nalaziti sajt. Pored dobijanja kapaciteta diska i memorije, dobija se i pristup controlnom panelu, preko kojeg se upravlja sa serverom.
Načini programiranja i dizajna mogu biti programiranje i dizajn počevši od nule, ili proramiranje i dizajn počevši od jedne več postojeće konstrukcije koja radi i koja je dostupna besplatno. Ove konstrukcije se zovu Worpress teme, one su prethodno istestirane i dobrog su kvaliteta. Zbog brzine rada i efikasnosti, preporučujemo programiranje na osnovu već postojeće teme.
Izbor WordPress teme je odabir već postojeće Worpress teme koja po funkcionalnosti odgovara zahtevima korisnika. Ovaj izbor treba da bude prihvaćen od strane budućeg korisnika prodavnice.
Podešavanje postojeće teme zahtevima korisnika je jedan od najvažnijih koraka u izradi jednog sajta. Vrše se neophodna preprogramiranja i neophodni redizajn.
Slike i tekstove za sajt obezbedjuje korisnik. Tekstovi treba da budu kratki i jasni. Slike treba da budu visokog kvaliteta.
Početak rad sajta je trenutak kada sajt zvanično počinje da funkcioniše.
Održavanje sajta je neophodni korak, koji obezbedjuje da sajt bude stalno ažuran.
Cene i detalji nalaze se u internet prodavnici na linku Izrada sajtova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *